• Beëdigd vertaler Duits
  • Native speaker Duits
  • Vakkundig
  • Betrouwbaar
  • Stipte levering

Over Bettina Nooren

Mijn naam is Bettina Nooren en ik ben beëdigd vertaler Nederlands-Duits, Duits-Nederlands, native speaker Duits en eigenaar van Nooren Vertalingen.

Ik ben in Noord-Duitsland geboren en getogen en ben moedertaalspreker Duits met jarenlange ervaring in diverse takken van het Duitse bedrijfsleven en in de Nederlandse gezondheidszorg. Behalve in Duitsland heb ik een aantal jaren in Zuid-Amerika gewoond. Sinds 2006 woon ik in Nederland en heb hier mijn liefde voor talen gerealiseerd.

Na de succesvolle afronding van de bacheloropleiding vertaler Duits aan de ITV Hogeschool voor tolken en vertalen in Utrecht ben ik door de rechtbank Utrecht als vertaler voor de vertaalrichtingen Nederlands-Duits en Duits-Nederlands beëdigd en in het Register voor beëdigde tolken en vertalers (Wbtv nr. 5266) ingeschreven.

Regelmatig volg ik cursussen om mijn juridische kennis en vertaalvaardigheden op peil te houden. Het belangrijkste onderdeel van mijn dienstverlening is het leveren van vertalingen van hoge kwaliteit.

Voor meer informatie of een aanvraag kunt u contact opnemen via
info@nooren-vertalingen.nl of +31 6 52 48 80 11.

Vertalingen van kwaliteit –
vakkundig, betrouwbaar en professioneel