Commerciële (creatieve) vertalingen Engels-Duits / Nederlands-Duits

Tourisme vertalingen Nederlands-Duits

Zo bereikt u uw doelgroep

Voor uw doelgroep is het van belang dat zij zich aangesproken voelt, en dat uw Duitse teksten goed op deze doelgroep zijn afgestemd. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan jongeren als doelgroep, of aan zakelijke klanten. Deze twee potentiële doelgroepen verschillen fundamenteel, en daarom moet de tekst tijdens het vertaalproces aan de betreffende lezer worden aangepast.

Uw marketingteksten worden dus niet letterlijk, maar naar de inhoud vertaald, zodat hetzelfde effect kan worden bereikt als met de brontekst.

Echter bij het vertalen van zakelijke – en niet wervende – teksten is het van belang, dat u uw (potentiële) klant op precies dezelfde manier benadert, als in Duitsland op zakelijk niveau gebruikelijk is. Tenslotte wilt u dat uw onderhandelingen succesvol verlopen, en dat u als betrouwbare zakenpartner wordt gezien.

Neem contact op! Graag maak ik een vrijblijvende offerte voor de vertaling van uw marketingteksten, blogs, brochures, zakelijke en juridische teksten.

Creativiteit en intuïtie als moedertaalspreker

Ik ben moedertaalspreker Duits en professioneel vertaler. De jarenlange ervaring die ik heb opgedaan in diverse takken van het Duitse bedrijfsleven is voor mijn klanten van grote meerwaarde. Maar ook creativiteit en – de voor moedertaalsprekers eigene – intuïtie voor de toepassing van de Duitse taal zijn belangrijke factoren voor een vertaling van hoge kwaliteit.

Professionele vertalingen Nederlands-Duits

Bettina Nooren vertaalt onder andere op het gebied van:

  • Vastgoed
  • Economie
  • Voedselindustrie
  • Marketing
  • Toerisme
  • Onderwijs en communicatie
  • Rechten en contracten

Op zoek naar een professionele vertaler voor commerciële teksten in het Duits of een beëdigde vertaling voor officiële instanties?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Ik help u graag om uw doelgroep in het Duits te bereiken en enthousiast te maken voor uw product of dienst.